top of page

Martine Caron

Martine Caron 57 jaar en mama van twee volwassen kinderen, echtgenote en moekie van twee schattige kleinkindjes.

Professioneel :  Helderziend en voelend Medium en tarot specialisatie.

 

Als helderziend en voelend medium werk ik als boodschapper op deze aarde en de andere kant.

Reeds als kind voelde ik verschillende dimensies van bewustzijn aan. Het weten dat we niet alleen staan. Het gevoel van samenhorigheid tussen mensen. 
 

Het bewust zijn van het begrip TIJD dat hier voor ons speelt en aan de overkant enkel het eeuwige NU van toepassing is. De dualiteit van een aards leven tegenover de wetenschap van ZIJN in eeuwig bewustzijn.

 

Als rationeel persoon ben ik hier veel jaren naar op zoek geweest om dit te kunnen verklaren. Ik zocht ook steeds naar logische verklaringen voor de zaken die ik aanvoelde. Was misschien een beetje bang om als vreemd bestempeld te worden, ook was het not done om thuis te vertellen dat ik als 7-jarige mijn opa die overleden was had gesproken.

 

Na mijn deelname aan Het Zesde Zintuig van VTM waarin ik de finale mocht halen, kon ik meer vertrouwen en kwam er luisterbereidheid naar de boodschappen die ik mocht ontvangen. Dankbaarheid ook voor de mooie sessies en voordrachten die ik mocht geven gedurende al die jaren.

 

Het besef dat het niet gaat om je kleine ik, je ego, maar er echt bewust van worden dat iedereen van ons deel uitmaakt van het grote geheel.

Voor mij stond het vast dat is mijn pad, ik laat me leiden. 

Dit vraagt om Overgave en Loslaten van al je aangeleerde vaardigheden die we Controle noemen. Voor mezelf de moeilijkste les , zelf had ik graag zekerheden die gaven me een veilig gevoel. Dat gaat goed zolang je leven rustig verloopt en alles vertrouwd aanvoelt. 

De ware les van Overgave kan je echter pas leren als alles in het honderd loopt. Enkel dan kan je de uitdaging om te leren vertrouwen in een groter geheel of God toelaten. Net op het moment in je leven dat je het zelf even niet meer weet en je overgeeft aan het Goddelijk plan van jouw leven.

Graag wil ik je helpen op dit pad met een persoonlijke sessie of een workshop over een bepaalde te leren les.

Mijn expertise is contact met overleden dierbaren, dus graag steeds een foto of een voorwerp meebrengen als je op consult komt van de persoon in kwestie.

bottom of page